Connect with us

Golfskolen.dk – med Bang & Bang

Anmeldelse: Fredericia Golfklub 18 hullers banen

fredericia golfklub

anmeldelser

Anmeldelse: Fredericia Golfklub 18 hullers banen

Jeg har efterhånden gået de 18 huller i Fredericia en del gange og det har bestemt været en fornøjelse hver eneste gang.

Når det så er sagt, så hører banen ikke til blandt mine favoritter.

Det er som om, at den lægger sig sådan lidt i mellem en kedelig bane og en spændende bane. Den vil lidt af det hele, og derfor bliver ingen af delen rigtigt til noget.

For 9 er tæt på at være decideret kedelig. Flad og åben uden de store forhindringer – hvilket normalt er perfekt til en højhandicapper som mig, men det bliver alligevel en smule ensformigt. Især set i lyset af at en runde for ikke-medlemmer koster kr. 300/350,-.

Jeg kan ikke lade være med at sammenligne Fredericias for 9 med Kellers Parks Pay & Play bane til kr. 125,-. I mine øjne er der ikke den helt store forskel (selvom andre sikkert vil være uenige).

Når det kommer til bag 9, så sker der lidt mere. Den er både sjov og udfordrende. Og signaturhullet på 12. er en sand fornøjelse.

Et kort par 3 hul på 132 meter fra gul tee men med vand fra tee til green (stort set).

Også terrænet bliver væsentlig kønnere og mere interessant at kigge på. Og hvor for 9 stort set er fald som en pandekage, så bliver bag 9 noget mere kuperet.

Taget det hele i betragtning så har Fredericia Golfklub en ganske fin bane. Den blander sig ikke mellem de bedste, af dem jeg selv har spillet, men omvendt så gør den det så godt, at jeg ikke er sen til at anbefale den til andre.

Den får 3,5 stjerne ud af 5 mulige.

Disclaimer: Ovenstående er udelukkende mine personlige betragtninger. Tag in mente at jeg (da jeg skriver dette indlæg) har et handicap på 34,5. Indlægget er ikke sponseret.

Praktisk info:

Hjemmeside: www.fredericiagolfclub.dk

Greenfee: kr. 350,-

Adresse: Stenhøjvej 57, 7000 Fredericia

7 tips til et bedre golfsving
Join over 3.000 visitors who are receiving our newsletter and learn how to optimize your blog for search engines, find free traffic, and monetize your website.

Tilmeld dig vores mini-kursus. Det koster ikke noget. Så vil du modtage 7 mails fordelt over 7 dage.

Du tilmelder dig samtidigt vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde dig igen.
mm

Den ene Bang bag GolfSkolen.dk og - naturligvis - en passioneret golfspiller.

Klik og kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mere i anmeldelser

Populære indlæg

To Top
7 tips til et bedre golfsving